Mag ik voor je bidden?

010-3070969

Dagelijks bereikbaar tussen 19:00 en 21:30

010-3070969

Onze vrijwilligers staan klaar voor gebed en een luisterend oor.

E-mail

Liever mailen? Mail jouw verhaal. 
Wij lezen en reageren zorgvuldig. 

Wij geloven in de kracht van persoonlijk gebed

Iedere dag tussen 19:00 en 21:30 zitten vrijwilligers klaar om samen met jou te bidden. Wij geloven dat gebed kan bemoedigen, troosten, verbinden en genezen. Vanuit onze christelijke levensvisie en ons levend geloof in God bidden wij graag voor jou of samen met jou.

Hoe werkt bidden?

Bidden is als praten met God. Bidden is je leven in de handen van God leggen. In een gebed kun je God bedanken voor iets. Bijvoorbeeld voor Zijn prachtige schepping. In een gebed kun je God vragen om iets, bijvoorbeeld voor genezing van een dierbare of voor kracht en vertroosting in moeilijke tijden
In onze gebeden richten wij ons op de God van de Bijbel en tot Zijn Zoon Jezus Christus. Wij geloven dat God een persoonlijke relatie met mensen wil, daarom praten wij als het ware met Hem in een gebed.

Altijd een luisterend oor!

De mensen achter magikvoorjebidden.nl

De gebedslijn is een initiatief van evangeliegemeente De Deur Schiedam en is ontstaan tijdens de coronacrisis. Omdat het tijdens deze crisis niet meer mogelijk was een kerkdienst te bezoeken hebben wij deze gebedslijn in het leven geroepen. Op deze manier is het in deze moeilijke en verwarrende tijd toch mogelijk om mensen te steunen door voor hen of met hen te bidden.

Evangeliegemeente De Deur

Evangeliegemeente De Deur is een multiculturele kerk die al zo’n 25 jaar actief is in Schiedam. Wekelijks vinden er meerdere diensten plaats in het kerkgebouw.

Kan ik een kerkdienst bezoeken?

U bent van harte welkom op een van onze diensten. Onze diensten zijn op zondag 11:00 en 18:00 en op woensdag om 19:30. Wij houden onze diensten aan de Westfrankelandsestraat 10 in Schiedam.

Doneren

Wij willen je graag attent maken op de mogelijkheid om vrijwillig te doneren aan de gebedslijn. Wist je dat wij enkele euro’s per gesprek aan belkosten maken om mensen te kunnen blijven helpen? Wij werken geheel met vrijwilligers en betalen alle kosten zelf. Daarom waarderen wij het als je een vrijwillige donatie wilt geven!

FAQ

Wie krijg ik aan de lijn ?

Alle vrijwilligers bij de gebedslijn zijn toegewijde christenen en werken vanuit een christelijke levensovertuiging. Zij worden niet betaald, maar doen dit uit bewogenheid en interesse voor medemensen die bemoediging, troost of een luisterend oor nodig hebben.

Waarom krijg ik geen gehoor ?

Buiten onze openingstijden krijg je een voicemail te horen. Je kunt een terugbelverzoek inspreken. Wij doen ons best om binnen 24 uur terug te bellen.
Als je tijdens onze openingstijden belt en je krijgt een voicemail te horen, dan zijn onze vrijwilligers in gesprek. Wij doen ons best om binnen 24 uur terug te bellen. 

Hoe zit het met mijn privacy ?

Bij de gebedslijn vinden we jouw privacy heel belangrijk. Onze vrijwilligers luisteren naar je zonder te hoeven weten wie je bent. Je kunt er zelf voor kiezen om je naam te noemen, maar dit hoeft niet.

wat zijn de kosten voor het bellen ?

Je betaalt alleen de gebruikelijke belkosten die jouw eigen provider in rekening brengt.